Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці презентували нове покоління Mercedes GLA

Кроссовер на ім҆ я GLA повинен з҆ явитися на ринку нових автомобілів вже на початку 2020 року та стати гідною альтернативою для конкурентів - BMW X2 та Audi Q2. Виробник повністю модернізував компактний кроссовер відповідно до моделі A-Class, яка продається з минулого року. У порівнянні з попередником, новачок отримав більш вишукані форми та сучасні технології, серед яких можна відзначити повністю світлодіодні фари, гібридні мотори та останню версію інформаційно-розважальної системи Mercedes.

На відміну від нещодавно аннонсованого GLB, GLA має м҆ які та округлі форми кузова, що дозволяє кроссоверу мати кращі показники аеродинаміки та відповідно меньше споживати пального. Багато елементів в екстер҆ єрі нагадують нам про хетчбек A-Class. Найцікавіше, що одразу після початку виробництва клієнти зможуть замовити заряджену модифікацію GLA AMG 35, яка вирізняється спортивними бамперами та наявністю колісних дисків більшого діаметру.

Інтер҆ єр має деякі відміності від салону A-Class, але за змістом відмінностей майже не має. Цифрова панель приладів встановлена горизонтально і продовжується до центральної частини торпедо. В топовому виконані перед водієм розміщено два 10,25 дюймові монітори на які виводиться вся інформація про системи та функції автомобіля. Якість матеріалів оздоблення на високому рівні, і всі панелі виконано з типовою для Mercedes увагою до деталей.

Під капотом нового кроссовера встановлено ті самі мотори що і родини A-Class. На старті продажів базовим двигуном стане 1,3-літровий силовий агрегат на 160 к.с. та 250 Нм крутного моменту. Розгін з 0 до 100 км/год з цим мотором можливий за 8,7 секунд. А вже згадана раніше версія під індексом GLA 35 матиме 300 к.с. та повний привід за рахунок такої комбінації, вона долатиме позначку у 100 км/год всього за 5,1 секунди. Повний привід у кроссовера розподіляється в трьох варіантах 80/20, 70/30 та 50/50. За ідеальних умов автомобіль має передньопривідні повадки.

На європейському ринку базовий Mercedes GLA скоріш за все коштуватиме від 30 тисяч євро. Кроссовер обіцяє стати одним з лідерів в сегменті, тому ми сподіваємось що випробуємо його вже в найближчому часі…  

17.12.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці презентували нове покоління Mercedes GLA

Політика конфіденційності